VarjoAppro 2021

Maailma avautuu, opiskelijatapahtumat palaavat ja yö pitenee!

On aika palata jälleen opiskelijatapahtumien pariin pitkän tauon jälkeen. Mikä sen klassisempi opiskelijaelämän kohokohta, kuin Approkierros ja unohtumattomat yökerhojatkot!

VarjoAppro kerää yli 5 000 opiskelijaa Tampereelle tiistaina 23.11. nauttimaan Approkierroksesta sekä yökerhojatkoista ja liveartisteista.

Kyseessä on Hämeenkadun Appron pikkuveli, jolla virittäydymme jo nyt kohti ensi vuoden juhlatunnelmaa: 2022 – Hämeenkadun Appro 40 vuotta!

Sitä ennen on kuitenkin aika viettää VarjoAppro, tule mukaan!

Pääyhteistyökumppanit

Tapahtumapäivänä

Päivän aikataulu

  • VarjoAppron ensimmäinen lähtö on klo 16.00 alkaen.
  • Maali aukeaa klo 19.00
  • Jatkot avautuvat klo 21.00.
  • Tarkemmat tiedot ja aiktaulut VarjoAppron Facebook eventissä.

Mitä mukaan?

  • Säänmukainen varustus
  • Vesipullo
  • Jätä isot laukut/reput kotiin, jatkojen narikka on tarkoitettu ainoastaan vaatesäilytykseen

Kulkeminen tapahtumapäivänä

Saapuminen VarjoAppron keskuspaikalle Ratinannokan puistoon onnistuu helpoiten saapumalla jalan tai julkisilla Keskustorille ja suuntaamalla tästä jalan Laukontorin ja Laukonsillan kautta Ratinannokanpuistoon.

Keskustorille on helppo saapua Tampereen seudulta käyttäen julkista liikennettä. Reitit ja aikataulut löydät osoitteesta: nysse.fi/aikataulut-ja-reitit

Hämeenkatua pääset kulkemaan nykyisellään niin ratikalla kuin useilla bussilinjoillakin.Rautatieasemalta sekä linja-autoasemalta on lyhyt kävelymatka Keskustorille

Tapahtuman aikana kulkeminen tulee tapahtua jalan.

Yöllä tapahtuman jälkeen julkisen liikenteen vuoroja on lisätty.

Tutkinnot ja approkierros

VarjoApprossa suoritettavana on vain yksi tutkinto, toisin kuin Hämeenkadun Approssa.

Leiman suorituskarttaan saa nauttimalla virallisia VarjoAppron suoritusjuomia ja -ruokia tai osallistumalla yritysten aktiviteetteihin Ratinannokanpuistossa. Kierros on mahdollista suorittaa myös alkoholittomana. Leimoja voi kerätä yhden per suorituspaikka.

Suoritusaika on 4 tuntia ja se lasketaan karttaan merkitystä lähtöajasta maaliin saapumiseen. Siirtyminen suorituspaikkojen välillä tulee tapahtua jalkaisin.

VarjoAppron tutkinnon suoritusraja on 7 leimaa.

 

Osallistuvat suorituspaikat 2021

Lipunmyynnit

VarjoAppron liput myydään niin netissä kuin paikan päällä. Nappaa alta talteen aikataulut. Tarkemmat infot lipunmyynneistä päivittyvät lähempänä alle sekä Appron someihin.

Lipunmyynnit ovat viikolla 44.

Ryhmälipunmyynti

Lisää tietoja tulossa myöhemmässä vaiheessa.

Kampuslipunmyynnit Tampereella

Lisää tietoja tulossa myöhemmässä vaiheessa.

Kampuslipunmyynneistä kukin jonottaja voi ostaa 1-2 lippua. Maksuvälineenä toimii käteinen tai MobilePay.

 

Yksittäislipunmyynti

Lisää tietoja tulossa myöhemmässä vaiheessa.

Jatkot

VarjoAppron loppubileitä juhlitaan ykkösyökerhoissa Tampereen keskustassa. Jokaisen yökerhon lavalle nousee Suomen ykkösartisteihin lukeutuva esiintyjä. Artistit julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumalippu sisältää rannekkeen, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn rannekkeessa mainittuun yökerhoon.

Kello 00.30 alkaen yökerhojen ovelta myydään myös lippuja. Tapahtumarannekkeella pääsee toiseen yökerhoon 5 € hintaan. Ilman tapahtumaranneketta sisäänpääsy yökerhoon maksaa 10 €.

Artistit

?

TBA

?

TBA

?

TBA

?

TBA

Ratinannokanpuisto

VarjoAppron sydämenä toimii Ratinannokan puisto, jonne pääsee kätevästi kulkemaan Laukonsillan kautta.

Tapahtuman lähtö ja maali sijaitsevat Ratinannokan puistossa ja paikalla on aktiviteettejä, musiikkia ja tekemistä koko päivän ajan!

Lisää tietoja luvassa lähempänä tapahtumaa.

Lähtö ja maali

Tapahtuman lähtö ja maali sijoittuvat Ratinannokan puistoon. Lähtöajat on merkitty jokaisen suorituskarttaan ja lähtöajat on porrastettu puolen tunnin välein klo 16.00 alkaen. Viimeinen lähtö on klo 18.00

Suoritusaika on 4 tuntia.

Maali aukeaa klo 19.00, jolloin täyden suorituskartan voi vaihtaa tapahtuman viralliseen haalarimerkkiin.

COVID-19

Seuraamme aktiivisesti VOCID-19 -tilanteen vaikutuksia tapahtuman järjestämiseen sekä mahdollisiin kokoontumis- ja ravintolarajoituksiin.

Tapahtumassa kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan ja haluamme tarjota jokaiselle kävijälle turvallisen ja viihtyisän tapahtumakokemuksen VarjoApprossa!

Järjestäjätaho pidättää itsellään oikeuden edellyttää osallistujilta koronapassia, mikäli se on alueellisten rajoitusten puitteissa tarpeellista.