Info

Hämeenkadun Appro 2023

Suomen suurin ja kaunein opiskelijatapahtuma Tampereella jälleen 12.10.2023!

Lisätietoja julkaistaan myöhemmin!

Info

Tapahtuma

Suomen suurin ja kaunein opiskelijatapahtuma Hämeenkadun Appro on järjestetty jo vuodesta 1982. Tapahtuma kerää vuosittain Tampereelle yli 12 000 korkeakouluopiskelijaa ympäri Suomea. Tapahtuma koostuu Keskustorin tapahtuma-alueesta, approkierroksesta sekä jatkoista.

Hämeenkadun Approssa on tarkoitus kiertää ennalta määrättyjä baareja, ravintoloita ja muita suorituspaikkoja Tampereen keskustan alueella ja kerätä suoritusmerkintöjä appropassiin. Kerättyään vaaditun määrän suoritusmerkintöjä, osallistuja ansaitsee määrää vastaavan tutkinnon.

Aikataulu

 

Julkaistaan myöhemmin!

Keskustori

Keskustori

Tampereen Keskustori toimii Hämeenkadun Appron keskuspaikkana ja tapahtuman sydämenä.

Lisätietoja julkaistaan myöhemmin!

Aktiviteetit

Keskustorin monipuoliset aktiviteetit palvelevat kävijöitä tapahtuman alusta aina jatkojen starttaamiseen saakka. Perinteisesti Keskustorilla olet päässyt hyppäämään benjiä, osallistumaan hauskoihin kilpailuihin yhteistyökumppanien ständeillä ja pitämään hauskaa erilaisissa toiminnallisissa aktiviteeteissa.

Tutkintojen suorittaminen

Suoritus

Tutkinnot tulee suorittaa järjestyksessä ja seuraavan tutkintomerkin saa todistamalla edellisen suorituksen haalareissa kiinni olevalla haalarimerkillä. Leiman suorituskarttaan saa nauttimalla virallisia Hämeenkadun Appron suoritusjuomia ja -ruokia tai osallistumalla yritysten aktiviteetteihin. Kierros on mahdollista suorittaa myös alkoholittomana. Suoritusaika on 4 tuntia ja se lasketaan karttaan merkitystä lähtöajasta maaliin saapumiseen (pl Tohtori- ja Emerituskokelailla suoritusaika on 5 tuntia). Siirtyminen suorituspaikkojen välillä tulee tapahtua jalkaisin.

 

Tutkinnot

Tutkinnot tulee suorittaa järjestyksessä ja niihin vaaditaan seuraava määrä suoritusmerkintöjä:

  • Approbatur   7
  • Cum Laude   9
  • Laudatur   12
  • Tohtori   15
  • Emeritus (kahden Tohtorin jälkeen)   15

Suorituspaikat

Tutkintoleimoja saa virallisista suorituspaikoista, joita ovat Tampereen keskustan alueen baareja, ravintoloita sekä yhteistyökumppaneidemme pisteitä Keskustorilla. Suorituspaikan tunnistat ”Virallinen suorituspaikka” -julisteesta. Leimoja saa yhden per suorituspaikka. Tohtori- ja emerituskokelaiden on mahdollista saada kaksi leimaa per suorituspaikka. Tapahtuman kartta julkistetaan alkusyksystä.

Jatkot

Jatkot

 

Lisätietoja julkaistaan myöhemmin!

Artistit

 

Julkaistaan myöhemmin!